14:00

Rasbo IK P 98

Referat: Lobro - Rasbo IK P 98

Ännu en seger mot Rasbo med 4-1. Skön seger då vi fick lite motstånd.
Rasbo har en blandning av spelare födda 96-99 där man försökte att nå 96 spelarna på topp med många långbollar, men vi klarade av och ta bort bollarna som slogs.
1:a halvlek.
Redan i 2 min så får vi en frispark ute på vänster kant som Oskar slår. Man hör Oskar säga nej när han slår in den, men den dalar in över deras målvakt och in i mål. Det är då man får säga att det var meningen så. 1-0 till oss.
I åttonde minuten så får Simon våran målvakt bollen som drar iväg en utspark upp till Ludde som återigen får göra mål. Det är härligt att man som målvakt får ass poäng.
Det var väldigt intensivt dom första 20 min. och redan i 11 min kvitterar Rasbo till 2-1.
Men glädjen för dom varar inte så länge då vi kommer i ett fint anfall där Ludde får bollen på kanten och slår ett perfekt inlägg till William som bara behöver och sätta till foten och det står 3-1 till oss.
2: halvlek.
Andra halvleken så så bevakar vi våran ledning då Rasbo fortsätter att slå långa bollar på sina stora och snabba toppspelare utan några större problem för oss att plocka bort bollen för dom. En kvart in i andra halvleken så får Oskar bollen på kanten och slår ett perfekt inlägg till Ludde som nickar in 4-1. Nu känns det säkert med en ledning på 3 mål och vi har inga problem att hålla undan matchen ut.
I dag så vill jag dela ut några extra plus till laget även om hela laget spelade bra.
Joel går från klarhet till klarhet mycket säker där bak utan misstag under hela matchen, undrar hur bra han skulle blivit om han fortsatt med fottboll.
Ludde som fortsätter att göra mål och jobbar och sliter på topp även om han har ont så biter han ihop och kör.
Gurra som spelar över hela planen, ena stunden är han nere i försvaret och sparkar bort bollen och nästa stund är han med och spelar upp bollen till anfall. Han hade flera uppspel på kanten så var underbara och se. För dom som inte vet så har han varit med i Upplandlaget och tränat och spelat och han är en av 23 spelare kvar. Jättekul för honom.